Butlletí del CEESC núm. 565 · 10 de maig 2024 · Si no el veus bé, clica aquí

Eleccions 12 de maig
Us recordem les mesures concretes que des de l'Educació Social hem fet arribar als partits polítics per a aquests comicis. A més, aquesta setmana hem participat en el debat organitzat per la Plataforma Volem6percent "Què faran els partits després del 12M amb la ILP pel 6% del PIB a educació?"
[mesures del CEESC]

[vídeos del debat]
El paper dels Comitès en l’organització del 5è CSSBE
L’organització d’aquest Congrés implica la feina de quatre Comitès; un total de trenta persones que aporten la seva dedicació i expertesa, així com part del seu temps lliure a crear cultura del coneixement i a apropar gent d’arreu del territori.
[llegeix l'article]
Últims dies per inscriure's al Congrés
Les places per assistir al 5è CSSBE estan a punt de completar-se. Si treballes a Serveis Socials, no t'adormis i fes la inscripció al 5è Congrés de Serveis Socials Bàsics i Especialitzats.
[inscriu-t'hi]
TALLER: Des del cos: estratègies de les arts escèniques per a la intervenció social
Aquesta formació busca entendre el cos com a font d'aprenentatge i les estratègies artístiques com a aliades per analitzar situacions complexes d'una forma subtil i poc invasiva. Un taller que permet experimentar en primera persona l'ús de les arts escèniques aplicades i utilitzar els codis de la dansa i el teatre en la tasca professional.
[Barcelona, 16 de maig]
EDUCA AMB L'ART: OBJECTES I MEMÒRIA Formació de teatre d'objectes al Teatre Lliure
En aquest taller investigarem el potencial biogràfic dels objectes com una estimulació per a la creació partint d'algunes premisses del teatre d'objectes. Veurem alguns principis bàsics de la poètiques teatrals que tenen els objectes protagonistes i s'oferiran estratègies compositives a partir de les imatges que ens aporta la pròpia memòria de les coses i les relacions afectives que tenim amb elles.
[vull una entrada gratuïta]
EN LÍNIA: Tots som referents lingüístics! L'ús del català en els serveis socioeducatius
Aquest curs vol generar consciència sobre la importància del referent lingüístic entre el col·lectius d'educadores i educadors socials, entenent que és una figura estratègica per a la promoció del català atenent al seu compromís amb la democratització cultural i la igualtat d'oportunitats.
[asincrònic, fins al 12 de maig]
CURS A DISTÀNCIA: Taller sobre les proves pràctiques en un procés de selecció a l’administració local
ÚLTIMES PLACES! 20a edició d'aquesta formació totalment pràctica que se centra a treballar la preparació de les proves tècniques relacionades directament amb la pràctica professional, és a dir, els casos pràctics.
[Aula virtual, del 14 de juny al 5 de juliol]
PUBLICITAT

En anteriors butlletins

AGENDA

Propers cursos i activitats

[més activitats]

Activitats d'altres entitats

[més activitats]

Col·legi d'Educadores i Educadors Socials de Catalunya
ceesc@ceesc.cat - 934 521 008 - www.ceesc.cat
Barcelona - Girona - Tarragona - Lleida - Terres de l'Ebre

Subscriu-te als Butlletins digitals del CEESC

ISSN 2014-2137

Política de privacitat

Reenvia aquest Butlletí electrònic als teus contactes per compartir-ne el contingut!