Butlletí del CEESC núm. 566 · 17 de maig 2024 · Si no el veus bé, clica aquí

Inscripcions tancades al 5è CSSBE
Amb 525 persones inscrites, el 5è CSSBE tanca les inscripcions i es prepara per a la recta final pel que fa a l'organització. Els propers 27 i 28 de maig, aquestes 525 persones es trobaran a Montjuïc per dibuixar conjuntament el futur dels serveis socials bàsics i especialitzats.
[web del 5è CSSBE]
La sostenibilitat en el 5è CSSBE
Volem crear un entorn congressual que sigui exemplar en termes de pràctiques ecològiques, donant prioritat a solucions respectuoses amb el planeta. Si t'agrada prendre notes en paper, porta la teva llibreta!
[llegeix l'article]
Seminari Educació Social sobre la taula
Una nova sessió del Seminari de Girona en què debatrem al voltant de l'evolució de l'educadora social al llarg de la seva vida professional, i de l'experiència i la inexperiència professional com a oportunitats.
[Girona, 31 de maig]
Concert Intercol·legial 2024
L'Orquestra Ars Medica, la Coral del Col·legi Oficial de Metges de Barcelona i de l'Hospital de Sant Pau, i la Coral dels Enginyers ofereixen aquest concert a l'Església de Sant Gaietà de Barcelona, organitzat pels grups Sèniors de l'Associació Intercol·legial. Sonaran peces de Fauré, Gounod i Rossini, entre d'altres.
[Barcelona, 12 de juny]
Fòrum Social Metropolità
Durant la I Convenció del Fòrum Social Metropolità, es va presentar el Manifest “Desplegar el model de col·laboració entre ajuntaments i entitats socials de la regió metropolitana. Per una acció social transformadora” que plasma el compromís per impulsar el canvi de paradigma.
[llegeix el manifest]

[signa el manifest com a entitat o ajuntament]
DESCOMPTE: Universitat Oberta de Catalunya
Gràcies a l‘acord signat entre el CEESC i la UOC, et pots beneficiar de descomptes de fins al 30% per continuar millorant professionalment.  Si t'interessa, demana'ns el codi de descompte.
[més info]
Enquesta sobre esgotament professional
La Cristina Adán, estudiant d'Educació Social a la UOC, demana col·laboració per al seu TFG que està orientat a saber si hi ha esgotament entre els professionals que treballen en CRAE i si pot influir en la práctica socioeducativa i en el benestar dels infants que atenen.
[omple l'enquesta]
En anteriors butlletins

AGENDA

Propers cursos i activitats

[més activitats]

Activitats d'altres entitats

[més activitats]

Col·legi d'Educadores i Educadors Socials de Catalunya
ceesc@ceesc.cat - 934 521 008 - www.ceesc.cat
Barcelona - Girona - Tarragona - Lleida - Terres de l'Ebre

Subscriu-te als Butlletins digitals del CEESC

ISSN 2014-2137

Política de privacitat

Reenvia aquest Butlletí electrònic als teus contactes per compartir-ne el contingut!