D’acord amb el nou Reglament Europeu de Protecció de Dades (UE) 2016/679 (RGPD) hem actualitzat els termes de la nostra política de privacitat.

Amb aquesta actuació pretenem oferir-te informació clara, detallada i transparent sobre l’ús i el tractament de les teves dades personals, juntament amb el nostre compromís per garantir la teva privacitat i recopilar únicament aquella informació que sigui estrictament necessària. A continuació et facilitem el seu contingut de forma sintètica.

Qui és el responsable del tractament de les teves dades personals?

Responsable: Col·legi d’Educadores i Educadors Socials de Catalunya (CEESC)
Adreça: Aragó, 141-143, 4a. planta. 08015 Barcelona
CIF: Q5850040F
Tel.: 934 521 008
Fax: 935 183 054
Correu electrònic: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
Contacte DPD: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Quines dades personals recopilem?

Aquelles dades que ens vas proporcionar en el moment en què et vas donar d’alta en el CEESC, participar en els cursos de formació i activitats que organitzem o les que ens cedeixes per accedir als serveis telemàtics que oferim a través del nostre lloc web. Bàsicament:

 • Dades identificatives i de contacte.
 • Dades bancàries per a la gestió del cobrament de quotes.

Amb quina finalitat tractem les teves dades personals?

Tractem les teves dades personals principalment per a tasques de gestió, manteniment, desenvolupament i control propi del CEESC:

 • Gestió de la relació de col·legiació.
 • Elaboració d’estadístiques relacionades amb l’activitat de les persones col·legiades.
 • Prestació de serveis dels quals la persona col·legiada n’és beneficiària per la seva adscripció al CEESC: formació, càpsules, col·lectius professionals, jornades, eines online, etc.

Eventualment, tractarem la informació que ens facilites amb la finalitat d’informar-te de novetats relacionades amb el CEESC i/o amb el nostre entorn professional que puguin ser del teu interès.

Quina és la legitimació per al tractament de les teves dades personals?

La base legal per al tractament de les teves dades es realitza en compliment de la Llei 25/2009, de 22 de desembre, de modificació de diverses lleis per a la seva adaptació a la Llei sobre el lliure accés a les activitats de serveis i el seu exercici i Llei 2/1974, de 13 de febrer, sobre Col·legis Professionals i Llei 15/1996, de 15 de novembre, de creació del Col·legi d'Educadores i Educadors Socials de Catalunya.

A quins destinataris se li comuniquen les teves dades personals?

Les teves dades no seran comunicades a tercers excepte per obligació legal. Les úniques excepcions són les comunicacions que fem són:

Caixa d’Enginyers: comuniquem el teu número de compte corrent per a la gestió dels pagaments de les quotes col·legials.

Markel Internacional España: aquestes empresa ens gestiona l’assegurança de responsabilitat civil i li comuniquem el teu nom, cognoms, dni i número de col·legiat/da. L’Assemblea General del CEESC va aprovar el 16 de desembre del 2006, la contractació d’una assegurança de responsabilitat civil, d’acord amb l’article 9 de la Llei 7/2006, de 31 de maig, de l’exercici de professions titulades i col·legis professionals


Quant de temps conservarà el CEESC les teves dades?

Les dades personals proporcionades es conservaran mentre no ens sol·licitis la seva supressió. En aquest cas, o quan les dades ja no siguin necessàries per a les finalitats per a les quals van ser recopilades, s'eliminaran per procediments segurs i fiables.

Estan segures les teves dades personals?

Adoptem totes les mesures tècniques i organitzatives necessàries amb l'objectiu d'evitar qualsevol possibilitat d'accés i tractament no autoritzats, alteració o pèrdua. El nostre compromís és mantenir sempre segures i íntegres les teves dades.

Quins són els teus drets referents a les teves dades personals?

Pots exercir el teu legítim dret per a:

 • Accedir a les dades personals recopilades.
 • Sol·licitar la rectificació de dades inexactes.
 • Sol·licitar la cancel·lació i la supressió quan les dades ja no siguin necessàries per a les finalitats per a les quals van ser recopilades.
 • Sol·licitar l'oposició i limitació al tractament de les teves dades.
 • Sol·licitar portabilitat de les teves dades personals (moure, copiar o transferir les teves dades personals a qui tu ens sol·licitis).

Per exercir qualsevol dels teus drets o fins i tot retirar el teu consentiment, només has de contactar per correu electrònic o postal amb el responsable del tractament mitjançant un escrit dirigit a la seu social del CEESC:

Aragó, 141-143, 4ª planta
08015 Barcelona

o acostar-te físicament fins a les nostres dependències on t'atendrem encantats. Per exercir els drets, has d'acompanyar la teva sol·licitud amb una còpia del DNI. L'exercici dels teus drets és gratuït. Si consideres que el tractament de les teves dades personals vulnera la normativa pots contactar o presentar una reclamació davant:

 • El Delegat de Protecció de Dades: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
 • A l’Autoritat Catalana de Protecció de Dades.
  Adreça postal:
  Rosselló, 214, esc. A, 1r. 1a
  08008 Barcelona
  apdcat.gencat.cat/

Pot canviar la política de privacitat?

El CEESC es reserva el dret a modificar la present política de privacitat a fi d'adaptar-la a les novetats legislatives que fossin procedents. En aquest cas t'ho notificaríem amb suficient antelació, abans de procedir a aplicar les modificacions necessàries.

Has de fer alguna cosa?

L'única cosa que és necessària per la teva part és llegir atentament aquesta política de privacitat i donar el teu consentiment quan correspongui, acceptant els seus termes.