Butlletí del CEESC ESPECIAL 8M · Si no el veus bé, clica aquí

Per mi el feminisme és...
Aquest any el Col·lectiu de Dones i Equitat del CEESC i el Grupo feminista Fiadeiras del CEESG tornem a viure i a reivindicar juntes el 8M des de la sororitat. Unides per una educació social feminista, visibilitzant el que per a cadascuna de nosaltres significa la paraula feminisme.

[mira el vídeo]

Marató Vikidona Pro(fessionals)
El 10 de març tindrà lloc aquesta acció que vol fer visibles les dones que han fet avançar les professions. El CEESC hi col·laborem per tal de fer visibles les aportacions històriques i contemporànies de les educadores socials que han fet avançar l'educació social.

[més info]

#EdusoESFeminismo
Com a col·legi membre del CGCEES, ens fem nostre el seu manifest amb motiu del Dia Internacional de les Dones. "Només podem canviar el model patriarcal eliminant les arrels de la injustícia social i sembrant igualtat". El CGCEES ha creat l’etiqueta #EdusoESFeminismo per visibilitzar a les xarxes socials les aportacions de l'Educació Social a la lluita feminista.

[llegeix el Manifest]

Convocatòries del #8M2022
Per al 8M es preveuen manifestacions, marxes de torxes, xerrades, tallers, dinars o concentracions de caràcter no mixt, per tal de visibilitzar les diferents lluites des de la perspectiva de gènere i mostrar la necessitat d'organitzar-se més enllà de la diada. La 'Directa' fa un recull de l'agenda del 8-M en un mapa interactiu.

[consulta el mapa]

Avancem cap a una normalitat feminista
Ara que semblaria que tornem a la normalitat, us proposem una conversa que comença amb la idea de tot allò que considerem "normal" i evoluciona cap a evidenciar les anormalitats amb què les dones ens continuem trobant cada dia. Avancem cap a una #NormalitatFeminista?

[consulta la campanya]

Informat't sobre el Col·lectiu de Dones i Equitat del CEESC!

Col·legi d'Educadores i Educadors Socials de Catalunya
ceesc@ceesc.cat - 934 521 008 - www.ceesc.cat
Barcelona - Girona - Tarragona - Lleida - Terres de l'Ebre

Subscriu-te als Butlletins digitals del CEESC

ISSN 2014-2137

Política de privacitat

Reenvia aquest Butlletí electrònic als teus contactes per compartir-ne el contingut!