Informació especial d'estiu · 5 d'agost de 2022

A partir d'aquest dilluns 8 d'agost, el CEESC romandrà tancat tres setmanes. Tornarem a estar amb vosaltres el 29 d'agost, en horari intensiu de matins. I a partir del 5 de setembre us atendrem en el nostre horari habitual.

Volem agrair-vos l'assistència i l'interès cap a les activitats i formacions virtuals organitzades des del CEESC, així com a la vostra implicació i suport amb les activitats i accions que hem organitzat.

Esperem que passeu un bon agost, tant si treballeu com si feu vacances. I ens retrobem el curs vinent perquè, tal com pronostica el lema del Dia Internacional de l'Educació Social d'aquest 2022, necessitarem tota la nostra força com a organització.

En aquest butlletí especial d'estiu i final de curs, us deixem un tast de la programació i de les propostes per al curs vinent...

Esperem que us interessin!

I també...

Col·legi d'Educadores i Educadors Socials de Catalunya
ceesc@ceesc.cat - 934 521 008 - www.ceesc.cat
Barcelona - Girona - Tarragona - Lleida - Terres de l'Ebre

Subscriu-te als Butlletins digitals del CEESC

Amb motiu de l'entrada en vigor de la Llei 34/2002, de 11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic, t'informem que pots donar-te de baixa d'aquest Butlletí en qualsevol moment. Clica aquí

Aquest és un missatge automàtic. Si us plau, no el responguis directament. Si vols posar-te
en contacte amb nosaltres, escriu-nos a ceesc@ceesc.cat.

ISSN 2014-2137

Política de privacitat