Aquests 25 anys de CEESC ens han fet veure com n'és d'important la participació de tothom per fer un Col·legi fort, engrescador i implicat amb els professionals i amb la societat a la qual pertany. És per això que creiem que ara que fem anys és un bon moment per presentar-te l'Activa't.

L’Activa't és un joc que et permetrà descobrir quin tipus de perfil implicat i participatiu ets i tens amb la teva professió. I, a la vegada, et servirà per a conèixer diferents maneres de participar o de col·laborar amb el CEESC, el teu Col·legi professional.

Cinc són els perfils participatius que conté l’Activat però que aquí no te'ls desvetllarem. Volem que ho descobreixis jugant-hi! Cada perfil resultant es relaciona amb diferents espais en els quals pots participar al CEESC, donar un cop de mà o fer saber la teva opinió; els espais són aquests. Segons la teva implicació, temps de què diposes o altres casuístiques, l’Activa’t et recomana i et proposa diferents maneres de participar al Col·legi.

>>Juga-hi!

 

El CEESC es va fundar l'any 1996, des d'aleshores, es troba en plena activitat gràcies a la implicació i l'esforç de les col·legiades, amigues i persones vinculades en l'àmbit de l'educació social que dediquen temps, participen i formen el cos del Col·legi. La participació i l'organització com a eix de l'acció social responen a un procés que recorre un camí i proposa, en aquest trànsit, que cada persona es transformi i passi d'espectador a actor. Així doncs, la teva participació i vinculació són molt importants.

Activa't per defensar la professió, per posar en marxa les teves idees i perquè les teves paraules siguin escoltades, llegides, repetides… i que tinguin ressò en l'àmbit de l'educació social creant i afavorint cohesió dins i fora del Col·legi.

A més, el CEESC disposa d'un equip tècnic que ajuda, reforça i s'involucra en la gestió i coordinació d'aquesta activitat diària.