Jordi Martínez Busom

President
Col·legiat 10462

LinkedIn: Jordi Martínez Busom

Doctor en Treball Social, educador social i mosso d'esquadra amb experiència en l'àmbit comunitari.

Des del 2016 duc accions per apropar l'educació social a la policia per complementar la pràctica policial amb una perspectiva més social. Algunes de les meves intervencions es basen en la identificació i la detecció de situacions de vulnerabilitat, la potenciació de la coordinació amb agents externs i la conscienciació de les necessitats socials a l'hora d'atendre la majoria dels conflictes. Col·laboro en diversos mitjans de comunicació a través d'articles i ressenyes.

Laura Balcells

Secretària
Col·legiada 11170

LinkedIn: Laura Balcells Vilamajó

Actualment estic treballant com a tutora d’inici al Grau d’Educació Social a la UOC, acompanyant en la seva formació a futurs i futures professionals.

Anteriorment havia treballat a diverses entitats del tercer sector social com a educadora social realitzant projectes en temes de suport i assessorament comunitari en habitatges socials, d’empoderament femení en els barris de Ponent de Tarragona, realitzant tallers de suport i acompanyament educatiu a alumnes de primària d’una escola de la ciutat, fent formacions d'alfabetització de català a joves migrants i impartint formacions destinades a professionals de l’àmbit socioeducatiu en matèria de convivència veïnal i en resolució de conflictes.

He assistit a diferents jornades, sessions informatives i espais formatius que s’organitzen des del CEESC i també d’altres entitats col·laboradores, però no he incidit ni participat més activament fins aquest moment.

Des de la Junta delegada del CEESC m’agradaria poder treballar per a continuar dotant de reconeixement social i professional l’educació social, apropant-la a espais del territori que puguin aportar-hi valor i crear-hi vincles d’especial importància per al reconeixement de la nostra professió.

Ester Ibáñez

Tresorera
Col·legiada 9258

El meu primer contacte amb el camp social va ser realitzant voluntariats i de monitora amb infància en risc social.

Quan vaig acabar la carrera vaig començar a treballar a un centre obert a Barcelona durant uns anys, fins que vaig retornar a Tarragona.

Primerament, vaig treballar en un centre d'acollida i, després, en el CRAE en què estic ara. Porto 5 anys treballant-hi i en l'actualitat sóc la coordinadora del grup de nois d'entre 16 i 18 anys.

Rafia El Jebari Rhouni

Vocal
Col·legiat 11397

Treballo d'educador social des del 2010 en els àmbits d'infància i adolescència vinculats a la DGAIA. En l'actualitat compagino les meves tasques d'educador social amb la de mediador social a la Guàrdia Urbana de Reus i la de mediador intercultural al CP Mas d'Enric.

Em considero una persona amb inquietuds pels drets socials i alhora per la dignificació professional del nostre col·lectiu des dels espais de reflexió, de debats i de lluites per una millora real.

Així que, des del CEESC, vull aportar la meva experiència i el meu tarannà per visibilitzar la nostra professió en tots els àmbits, participar d'una manera activa en els espais de debat i lluitar per a millorar les nostres condicions laborals i professionals.