Butlletí del CEESC núm. 572 · 28 de juny 2024 · Si no el veus bé, clica aquí

Demanem mesures urgents per la sobreocupació al centre d'acolliment Girona
El CEESC ha instat a la Conselleria de Drets Socials, la Comissió d’Infància del Parlament i als grups parlamentaris a atendre les recomanacions del Síndic de Greuges de Catalunya en relació amb la sobreocupació al centre d'acolliment Girona. El Centre acull actualment 49 infants i adolescents tot i tenir capacitat per a només 36.
Sabem que no és un cas aïllat, podeu posar-vos en contacte amb el CEESC si les condicions del centre on treballeu no són les adients.

[més info]
Busquem la Nova Seu del CEESC: Ajuda'ns a trobar-la!
El CEESC està en un moment de transformació i estem buscant una nova seu a Barcelona. Necessitem la vostra col·laboració per trobar l’espai ideal que reflecteixi els nostres valors i necessitats. Si tens alguna idea o coneixes alguna possibilitat, fes-nos-ho saber.
[Ajuda'ns a construir el futur del CEESC]
CURS CONFORCAT: Acompanyar la criança més enllà de l’escola bressol
La setmana vinent obrirem les inscripcions d'aquest nou curs, subvencionat al 100% pel Consorci per a la Formació Contínua de Catalunya. Aquesta formació aporta tot el que cal saber per treballar en l'atenció a la petita infància. Planteja una reflexió interdisciplinar sobre la infància i la família, l’educació i els serveis.
[Subvencionat, Barcelona, del 19 de setembre al 21 de novembre]
Exposició de l'Observatori dels Drets dels Infants
Últims dies per visitar l'exposició "La Nova Agenda de Reptes per l’Actualització del Pacte per a la Infància" a la seu del CEESC a Girona. Aquesta exposició recull els reptes i els drets reclamats pels infants i adolescents que van participar en el procés d’actualització del Pacte.
[fins el 2 de juliol]
JORNADA: Enfortim la xarxa
El CEESC ha participat aquesta setmana a la Jornada “Enfortim la Xarxa”, centrada en la funció comunitària dels perfils socioeducatius als centres educatius, com son els i les educadores socials. Raquel Garcia, Directora General d’Atenció a la Família i Comunitat Educativa del Departament d'Educació va afirmar-hi: “No ens imaginem el dia a dia sense vosaltres”.
[més info]
PUBLICITAT

En anteriors butlletins

CONSULTA ELS HORARIS D'ESTIU

AGENDA

Propers activitats

[més activitats]

Activitats d'altres entitats

[més activitats]

Col·legi d'Educadores i Educadors Socials de Catalunya
ceesc@ceesc.cat - 934 521 008 - www.ceesc.cat
Barcelona - Girona - Tarragona - Lleida - Terres de l'Ebre

Subscriu-te als Butlletins digitals del CEESC

ISSN 2014-2137

Política de privacitat

Reenvia aquest Butlletí electrònic als teus contactes per compartir-ne el contingut!