El CEESC està en un moment de transformació i estem buscant una nova seu a Barcelona. Necessitem la vostra col·laboració per trobar l’espai ideal que reflecteixi els nostres valors i necessitats.

Una Nova Visió pel Futur del CEESC

Durant la passada Assemblea del 19 de març, el Marc Queralt, president del CEESC, va explicar que s’ha creat un eix de treball per tractar aquest tema, seguint una de les cinc línies estratègiques definides en el Pla de mandat: “Promourem la transformació de les seus del CEESC, establint les aliances necessàries, i fent-les més obertes, participatives i properes”. 

Què Busquem en la Nova Seu?

  • Espai relacional: Ha de ser un lloc on les persones es puguin interrelacionar, aprendre, reflexionar i compartir perspectives. Un espai amb cura pel detall que esdevingui un mitjà de comunicació bidireccional.
  • Ambient agradable: Volem una infraestructura còmoda que permeti la reunió, la visita i l’intercanvi en un ambient socialment agradable. L’atenció al mobiliari, la il·luminació, la distribució i el color són clau.
  • Lloc d’encreuament: Ha de ser un espai on es creuin circumstàncies diverses. Un encreuament de perspectives que fomenti noves interaccions d’aprenentatge mutu.
  • Instal·lacions bàsiques: Necessitem una infraestructura que respongui a les nostres prioritats estratègiques, optimitzant i rendibilitzant els recursos, i que estigui pròxima a altres serveis del territori.
  • Modernitat: Volem instal·lacions modernes i tecnològicament avançades, amb espais físics polivalents.
  • Atractiu: Els interiors han de ser adaptables i atractius en tot moment, mostrant que ens adaptem als temps i, de tant en tant, reinventant-nos completament per cridar l’atenció.

Participa i Col·labora

Estem explorant diferents opcions de locals que s’ajustin a aquesta visió i cercant institucions i entitats interessades a compartir espais i sinèrgies. La seu actual està en lloguer, per si algú hi està interessat. Si tens alguna idea o coneixes alguna possibilitat, si us plau, fes-nos-ho saber. Envia'ns un correu a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la..


Ajuda'ns a construir el futur del CEESC!