Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i/o mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Podeu canviar la configuració o obtenir més informació 'aquí'.

Banner superior agenda

CÀPSULA: Mediació artística: art per a la transformació social, la inclusió i el desenvolupament comunitari

Data: Dijous, 20 d’abril, a les 18.00 h.
Lloc: Seu social del CEESC. Aragó 141-143, 4a planta. Barcelona.

Les arts són una eina valuosa i útil per treballar en contextos socials i comunitaris. Ja hi ha molts centres, on s'atenen persones amb problemàtiques socials diverses, que desenvolupen tallers i projectes de teatre, dansa, fotografia, vídeo, música, arts plàstiques i visuals i d'escriptura creativa, en els quals els subjectes s'impliquen en processos de creació. 

En aquesta Càpsula debatrem a l’entorn de la Mediació artística, aprofitant la presentació del llibre “La mediación artística. Arte para la transformación social, la inclusión social y el trabajo comunitario” (Ediciones Octaedro, desembre de 2016).

Una obra que posa l'atenció en els processos personals, grupals i comunitaris que les arts desenvolupen i en com s’acompanyen aquests processos des d'una perspectiva socioeducativa. 

A càrrec de: Ascensión Moreno, autora del llibre presentat. Educadora social, pedagoga, doctora en Belles Arts i mediadora artística. Directora del màster de Mediació Artística de la UB. Natalia García, educadora social i màster en Mediació Artística. Membre de la companyia ImpactaT intervencions teatrals.

Inscriu-t'hi en aquest enllaç.

---

Et recordem que que una activitat sigui gratuïta no vol dir que no tingui valor. Des del CEESC hi invertim recursos humans i econòmics per dur-la a terme, així que si us hi apunteu, però finalment no podeu venir, aviseu-nos, si us plau. La vostra plaça pot anar a alguna altra persona interessada. 

En conveni amb:

 

 

 

 

Informació bàsica

Inici de l'activitat 20-04-2017 18:00
Finalització de l'activitat 20-04-2017 20:00
Localització
Barcelona
Aragó, 141.143, 4a
Barcelona