Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i/o mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Podeu canviar la configuració o obtenir més informació 'aquí'.

Obert el període d'habilitació al col·legi de Cantàbria

El 16 de febrer, la Comissió Gestora va aprovar els Estatuts Provisionals del COPEESCAN i, oficialment, va obrir el seu període d'habilitacions.

Aquest període té un termini de sis mesos, tal com marca la Ley 4/2016 de 21 de Noviembre de la creación del Colegio Profesional de Educadoras y Educadores Sociales de Cantabria. Per tant, el període d'habilitació s'obre des del 16 de febrer fins al 16 d'agost de 2017.

A la pàgina web del COPEESCAN trobareu tots els requisits necessaris, així com la documentació que cal presentar: http://www.copeescan.es/index.php/habilitacion.

Quan hi ha un procés d'habilitació obert, des del CEESC podem fer de correu administratiu i, per tant, podem recollir la documentació, les taxes, i fer les compulses, però no estem al corrent de la resolució dels expedients.

Si voleu presentar la documentació a través del CEESC, teniu temps fins al 28 de juliol de 2017, a partir d'aquesta data, haureu de presentar la documentació directament al col·legi habilitador.

Les persones que obtinguin una resolució positiva, hauran de formalitzar l’alta al col·legi corresponent i romandre-hi un mínim d'un any col·legiades.

Informació d'interès

  • Les persones interessades podran demanar el trasllat d’expedient al Col·legi d’Educadores i Educadors Socials de Catalunya (20€) un cop passat el temps estipulat pel col·legi corresponent.
  • Trobareu l'històric dels processos d'habilitació en aquest enllaç.
  • Què és un procés d'habilitació? Document redactat pel CGCEES.