Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i/o mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Podeu canviar la configuració o obtenir més informació 'aquí'.

Míriem Solsona

Presidenta

Diplomada en Educació Social (“primera fornada” de la UB). Al llarg dels anys he anat treballant en diferents àmbits: lleure educatiu, educació no formal, cooperació per al desenvolupament, població nouvinguda i polítiques d’immigració, treball comunitari i darrerament estic fent substitucions en serveis socials d’atenció primària.

Després de viure uns anys fora, em vaig trobar que ja teníem col·legi professional . Vaig entrar a treballar al Col·legi com a tècnica de l’Àrea Internacional del 2003 al 2004 que, en aquell moment, liderava l’Antoni Julià. Així es va generar la meva proximitat i implicació amb el CEESC. Vaig formar part de la Junta del 2010 al 2014, i he renovat el meu compromís amb l’actual equip de govern.

Sóc una de les persones referents en l’Àrea de Relacions i també membre del grup motor de la Vocalia Internacional del CGCEES.

Un llibre: “Cartes a un jove poeta” de Reiner Maria Rilke. És un dels meus llibres preferits (rellegit i regalat un munt de vegades).

Esteve Ollé

Secretari

Diplomat en Educació Social, especialitzat en l’àmbit de la gent gran. Desprès de quasi 20 anys compaginant tasques d’educador social i direcció tècnica en diferents centres geriàtrics, actualment em dedico a la formació freelance. Estic vinculat al CEESC des de l’any 1997. Durant uns anys vaig formar part del grup de treball de gent gran de la delegació del CEESC a Lleida. Actualment sóc vocal de la Junta de govern del CEESC i secretari de la Junta delegada de Lleida.