Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i/o mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Podeu canviar la configuració o obtenir més informació 'aquí'.

El Pla de Treball del CEESC per al 2017 recull les aportacions treballades en l’anàlisi institucional realitzat al llarg de l’any 2016 amb l’objectiu d’actualitzar l’estructura del Col·legi i el seu funcionament a la realitat i necessitats actuals: definir el objectius estratègics del CEESC en relació al seu paper com a institució amb voluntat d’influència social i, més concretament, en relació al paper de la professió a la societat; definir la línia d’actuació i els serveis prioritaris per a les persones col·legiades.

A més, l'oportunitat d’haver arribat als 20 anys d’història del Col·legi s'ha assumit com una fita que esperona al dibuix de nous reptes.

La relació dels objectius i els resultats que se’n deriven s’estructuren en les tres línies principals d’actuació identificades: defensa dels interessos professionals de les col·legiades i col·legiats; promoció del reconeixement professional de l’educació social; comunicació del discurs institucional per tal que la ciutadania ens reconegui com a defensors dels seus drets.

També pots consultar el Pressupost per al 2017.