Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i/o mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Podeu canviar la configuració o obtenir més informació 'aquí'.

Vols compartir els teus coneixements? Estàs especialitzat/ada en algun camp i creus que pot ser d’interès de les educadores i els educadors socials?

Vols col·laborar amb nosaltres impartint formació?

El CEESC posa al teu abast diverses opcions per poder fer-ho:

 • Forma part de la Borsa de formadors i formadores del CEESC:
  Si tens coneixements en una àrea específica i bones habilitats com a docent, pots entrar a formar part de la Borsa de formadores i formadores del CEESC. Per fer-ho, omple aquest formulari i et podrem contactar en cas que hi hagi alguna demanda de la teva especialització.
 • Porta a terme la teva proposta de formació
  Si tens una proposta concreta de formació, ens la pots fer arribar a a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.amb la informació següent:
  -    Objectius, continguts, durada, estructura de les sessions, metodologia i territori/s on es proposa.
  -    Currículum del formador/a.

La proposta serà estudiada per la Comissió de Formació del CEESC.

Si la proposta s'accepta, es valorarà que s'adeqüi als criteris i objectius del Col·legi pel que fa a Formació. Si és així, la proposta passarà a formar part de la Formació pròpia del CEESC i es gestionarà des de l’equip tècnic del Col·legi i seguirà els criteris i normatives propis.

La proposta no s'acceptarà si es considera que no respon als interessos i necessitats de les educadores i els educadors socials. En aquest cas, posarem al teu abast l’Espai Formatiu del CEESC.

 • Porta a terme la teva proposta de Càpsula o activitat
  Si tens una proposta concreta d'activitat, ens la pots fer arribar a a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.amb la informació següent:
  - Descripció, objectius, durada i territori on es proposa, etc.

La proposta serà estudiada per la Comissió de Projectes i Activitats del CEESC.

Si la proposta s'accepta, es valorarà que s'adeqüi als criteris i objectius del Col·legi pel que fa a Projectes i Activitats. Si és així, la proposta es gestionarà des de l’equip tècnic del Col·legi i seguirà els criteris i normatives propis.

La proposta no s'acceptarà si es considera que no respon als interessos i necessitats de les educadores i els educadors socials.