Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i/o mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Podeu canviar la configuració o obtenir més informació 'aquí'.

Documents

- Codi de de Bones Pràctiques en la contractació pública de serveis d’atenció a les persones.

- DECRET 142/2010, d’11 d’octubre, pel qual s’aprova la Cartera de Serveis Socials 2010-2011 (actualment vigent).

Se n'han modificat dos serveis:


Convenis col·lectius

- Conveni col·lectiu del sector del lleure educatiu i sociocultural de Catalunya per als anys 2011 a 2016.

- Conveni col·lectiu de treball de Catalunya d’acció social amb infants, joves, famílies i d’altres en situació de risc per als anys 2013-2018

- Conveni col·lectiu de treball dels hospitals d'aguts, centres d'atenció primària, centres sociosanitaris i centres de salut mental concertats amb el Servei Català de Salut.

- Conveni col·lectiu de treball d’empreses d’atenció domiciliària de Catalunya per als anys 2015 a 2018.

- II Conveni col·lectiu de treball per als centres de desenvolupament infantil i atenció precoç de Catalunya.

- Conveni col·lectiu de treball de Catalunya de residències, centres de dia i llars residències per a l’atenció de persones amb discapacitat intel·lectual, per a l’any 2017.

- Resolució de 5 de desembre de 2016, de la Direcció general d'Ocupació, per la qual es registra i publica la sentència de l'Audiència Nacional relativa a la VI Conveni col·lectiu estatal del sector de serveis d'atenció a les persones dependents i desenvolupament de la promoció de l'autonomia personal. 


Enllaços d'interès

Portal Jurídic de la Generalitat de Catalunya.