Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i/o mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Podeu canviar la configuració o obtenir més informació 'aquí'.

CÀPSULA: Què és, què significa i què aporta la robòtica a l'entorn educatiu? - INSCRIPCIONS TANCADES

AQUESTA CÀPSULA HA CANVIAT DE DATA!

INSCRIPCIONS TANCADES

Data: Dijous, 23 de novembre, a les 18.00h.
Lloc: Seu social del CEESC. Aragó, 141-143, 4a planta. Barcelona.

Des de 2013 DUNA treballa amb la robòtica per a entorns educatius, fomentant i formant, en la seva part de programació i execució, en eines i aprenentatges per a diversos col·lectius i professionals.

Programar implica definir un problema, estructurar la informació i seguir una estratègia per resoldre’l. Fomenta la creativitat, l'emprenedoria, el treball col·laboratiu, el pensament divergent i ajuda a la consecució de les competències bàsiques en l’ensenyament matemàtic, lingüístic, digital, cultural i artístic. Afavorir l’alfabetització digital significa potenciar el pensament lògic i crític per entendre i canviar el món que ens envolta.

En aquesta Càpsula DUNA ens respondrà a les següents qüestions i dubtes clau sobre la robòtica i el seu poder educatiu:

  • Què són la robòtica i la programació? Què significa, aporta o pot aportar a l'entorn educatiu? I a l'educació formal/no formal?
  • D'on neix i per què en els últims anys s'ha estès el seu ús educatiu?
  • Quants tipus de mètodes/eines hi ha?
  • Què hem de tenir en compte si oferim tallers o activitats vinculades a la robòtica i la programació als nostres centres?

A càrrec de: Isabel Maestre, directora de DUNA, educació, mobilitat i sostenibilitat SL. Membre del programa Cruïlles del CEESC.

Inscriu-t'hi en aquest enllaç.

---

Et recordem que que una activitat sigui gratuïta no vol dir que no tingui valor. Des del CEESC hi invertim recursos humans i econòmics per dur-la a terme, així que si us hi apunteu, però finalment no podeu venir, aviseu-nos, si us plau. La vostra plaça pot anar a alguna altra persona interessada. 

En conveni amb:

 

 

Informació bàsica

Inici de l'activitat 23-11-2017 18:00
Finalització de l'activitat 23-11-2017 19:30
Localització
Barcelona
Carrer d'Aragó, 141, 08015 Barcelona, España
Barcelona