Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i/o mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Podeu canviar la configuració o obtenir més informació 'aquí'.

CÀPSULA: Mecànica de l’error. Com i a qui deleguem? - INSCRIPCIONS TANCADES

Data: Dijous, 30 de novembre, a les 18.00h.
Lloc: Seu social del CEESC. Aragó, 141-143, 4a planta. Barcelona.

INSCRIPCIONS TANCADES

En la nostra vida professional cometem diferents errors. Saber reconèixer-los és el primer pas per aprendre d’ells. Tot error pot sumar i es pot convertir en una eina que transformi en positiu i millori la nostra feina, el nostre dia a dia i les nostres tasques com a educadors i educadores socials.

En aquesta Càpsula, la primera organitzada pels membres del grup i projecte Sèniors del CEESC, la veu de l’experiència de l’Educació Social, analitzarem i debatrem sobre “la delegació” i la seva problemàtica a l’hora d’aplicar-la: a qui i com deleguem? El fet de poder i saber delegar en tots els seus nivells: en referència a les persones que acompanyem, als professionals amb qui ens relacionem.

La delegació de responsabilitats és una qüestió personal enfront d’una professional? A través d’un exemple pràctic, ho posarem sobre la taula i intentarem resoldre dubtes, qüestions, malestars…

 

PROGRAMA

18:00h Què entenem per delegar? Com funcionarà la càpsula i la seva dinàmica.

18:20h Exposició d'una història professional i real d'un cas de delegació frustrada

18:35h Treball en grups: anàlisi de la història i a l'entorn de la delegació: horitzontalitat vs transversalitat. qüestió de decisió personal vs col·lectiva...

19:00h: Exposició dels resultats de cada grup i les conclusions generals sobre la delegació.

19:30h: Fi

A càrrec de: diferents membres del grup i projecte Sèniors del CEESC.

 

Si t’interessa aquesta Càpsula, també et pot agradar:

Projecte Sèniors.

---

Et recordem que que una activitat sigui gratuïta no vol dir que no tingui valor. Des del CEESC hi invertim recursos humans i econòmics per dur-la a terme, així que si us hi apunteu, però finalment no podeu venir, aviseu-nos, si us plau. La vostra plaça pot anar a alguna altra persona interessada. 

En conveni amb:

 

 

Informació bàsica

Inici de l'activitat 30-11-2017 18:00
Finalització de l'activitat 30-11-2017 19:30
Localització
Barcelona
Carrer d'Aragó, 141, 08015 Barcelona, España
Barcelona