La delegació del CEESC a les comarques gironines, convoca el tercer concurs de contes i relats curts per educar en valors, amb la finalitat de recollir-los en una publicació il·lustrada (un llibre de 10 contes) perquè es converteixi en eina pedagògica per al desenvolupament d’activitats amb nens i nenes, que també es difondrà en format digital i conte a conte al nostre butlletí del CEESC.

EXTRACTE DE LES BASES

1) Es tracta d’escriure un conte o relat curt que inclogui dins l’argument aspectes que puguin ser utilitzats per assolir un objectiu que es desprengui d’algun dels valors inclosos a la Convenció sobre els Drets de l’Infant destacats a la pàgina web http://www.coneixelsteusdrets.cat/.

3) Els contes o relats han de tenir un objectiu clar: transmetre un valor o un conjunt dels valors inclosos a la Convenció sobre els Drets dels Infants dels presentats al web http://www.coneixelsteusdrets.cat/.

4) Els contes o relats poden tenir un o varis autors i/o autores. Només es poden presentar fins a dos contes o relats per autor o autora o per conjunt d’autors i/o autores.

8) Els guanyadors i les guanyadores (dels contes o relats dels quals hagin estat seleccionat per ser publicats en format de llibre de forma conjunta) rebran un diploma acreditatiu i 5 exemplars de la publicació cadascun d’ells independentment si es tracta d’un o més autors/es.

9) La data límit de presentació dels contes o relats és el 18 de juny del 2017. No s’acceptarà cap conte o relat curt que arribi passada aquesta data a l’adreça de correu electrònic indicada.

13) El lliurament dels premis i la presentació del llibre tindran lloc el dissabte 18 de novembre de 2017, en commemoració del Dia Internacional dels Drets dels Infants, a la delegació gironina del CEESC en un acte que s’anunciarà prèviament.

Podeu consultar la resta de les bases en aquest enllaç