Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i/o mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Podeu canviar la configuració o obtenir més informació 'aquí'.

Vídeo del debat.

El passat divendres, 27 d'octubre, a les 9.30h va celebrar-se el Debat del 20è aniversari del CEESC a Lleida "Art, Creativitat, Transformació i LO SOCIAL".

En els últims anys hem comprovat que s’han multiplicat els projectes que enllacen, utilitzen o apliquen l’art com a element o eina educativa i transformadora de realitats individuals, grupals o comunitàries. Projectes i organitzacions al darrere i al capdavant que entenen la cultura en el seu sentit ampli, com a forma de vida, que incorpora valors, que modela la identitat individual i elabora la idiosincràsia d’un grup.

Vam poder parlar sobre Com ser sostenibles i fer que aquests projectes vitals es consolidin i segueixin? S’ha complert un cert reconeixement en aquest camp? Quin paper hi juga l’Educació Social? L’acompanyament és clau? Què hi tenen a dir i fer les educadores i els educadors socials?

El debat es va poder seguir per streaming i a través de les xarxes socials amb les etiquetes #DebatsCEESC20anys i #CREALOSOCIAL. Si no vau poder assistir-hi o seguir el debat en directe, ara podeu verure el vídeo sencer de l'acte.

Volem agrair al Centre d'Art La Panera, a l'Ajuntament de Lleida i a la Universitat de Lleida la seva col·laboració per organitzar aquest acte.

Trobareu tota la informació de l'acte en aquest enllaç.

Àlbum de flickr amb les fotos de l'acte.