Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i/o mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Podeu canviar la configuració o obtenir més informació 'aquí'.

El passat divendres 1 de desembre al Casal de la Gent Gran de Can Vidalet a Esplugues, vam iniciar les formacions i assessoraments en acció comunitària als equips dels Casals Cívics i Casals de la Gent Gran que depenen de la Direcció General d’acció Cívica i Comunitària de la Generalitat de Catalunya.  

El projecte gestionat pel CEESC s’inicia de forma pilot a la zona del Baix Llobregat i L'Hospitalet i consisteix en una formació pràctica i teòrica i en uns assessoraments individualitzats a cada equip de treball amb l'objectiu d'acompanyar la implementació del treball comunitari.

L’equip de formadors i assessors d'aquesta fase pilot està compost per Cèlia Premat, Manolo Cortés i Antonio Alcántara, tots tres col·legiats i amb experiència en l’àmbit comunitari.