Acolliment Familiar Especialitzat d'Especial Preparació (AFE-EP)

Càpsula a distància: Presentació de l'Acolliment Familiar Especialitzat d’Especial Preparació (AFE-EP)

Data: 19 de desembre de 2023

Ponents:

  • Noèlia Da Silva, pedagoga, educadora social i experta en intervencions sistèmiques amb una trajectòria professional centrada en l’atenció directa als serveis residencials del sistema de protecció a la infància i adolescència en la direcció de CRAES durant 7 anys. Actualment lidera el projecte pilot AFE-EP a Catalunya.

Elisabeth Soler, psicòloga i terapeuta familiar, en una principal trajectòria professional centrada en l’àmbit clínic i posteriorment en l’àmbit social. Ha realitzat atenció directa a serveis residencials del sistema de protecció a la infància i adolescència. Actualment, és directora de l’equip tècnic del projecte AFE-EP a Catalunya.

Relatora: Maria Mayor, estudiant de pràctiques d’Educació Social al CEESC.

Aquesta Càpsula presenta el programa d’Acolliment Familiar Especialitzat d’Especial Preparació, que es desenvolupa en el si d’una família aliena en la qual almenys un dels seus membres disposa de qualificació, experiència i formació específica per a exercir aquesta funció respecte d’infants i adolescents tutelats o en guarda per l’administració, amb necessitats o circumstàncies especials. 

>>Descarregueu-vos la relatoria.

>>Vídeo de la Càpsula.

Per saber-ne més:

Amb el suport de: