Preparació del temari per a oposicions a la Generalitat, amb Carles San José, consultor

T’ajudo a preparar els 25 temes de la part general del temari del cos d'Educació Social.

Beneficis per a les persones col·legiades: 15% de descompte sobre el preu normal

Ofereixo un sistema de preparació a distància amb recursos d’aprenentatge multimèdia (vídeos editats, àudios i temes escrits, tests i casos pràctics de cada tema, classes enregistrades, etc.). Pots fer consultes i les contesto en un màxim de 24h. Flexibilitat màxima, pots estudiar on i quan vulguis, t’evites desplaçaments i guanyes temps.

Hi ha la possibilitat d’afegir a tots aquests recursos d’aprenentatge, poder assistir i intervenir a les classes setmanals de repàs per videoconferència (25 classes d’1,5h), amb accés permanent a les classes enregistrades. En aquesta modalitat també em pots enviar el cas pràctic setmanal i te’l retorno amb comentaris personalitzats.

 

Modalitat d’autoaprenentatge 25 temes + dret a consultes

Preu: 380 € (preu normal 450 €)

Fes la inscripció a través d'aquest formulari. Un cop enviat se’t genera la informació per fer el pagament, i tan aviat com en tingui constància t’enviaré tota la informació per entrar a l’aula on trobaràs tots els recursos d’aprenentatge.

 

Modalitat d’autoaprenentatge 25 temes + dret a consultes + classes + retorn personalitzat del cas pràctic

Preu: 500 € (preu normal 590 €)

Fes la inscripció a través d'aquest formulari. Un cop enviat se’t genera la informació per fer el pagament, i el dia d’inici del curs t’enviaré tota la informació per entrar a l’aula.

 

Més informació a:
Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
www.sanjoseconsultor.cat (apartat oposicions)