Ca l’Anton està ubicada a Pujalt, un petit poble del municipi de Sort. La seva situació permet gaudir de la tranquil·litat d’un poble de muntanya. Amb només 17 habitants i, al mateix temps, la proximitat de la Noguera Pallaresa i de la Vall d’Assua, fa que siguin factibles tant activitats de riu com de muntanya.

Ca l’Anton disposa d’espai per a 50 places i és un centre ideal per al contacte amb la natura i l’esport de muntanya.

Per a grups i col·lectius (mínim 25 persones) en què a l’activitat proposada hi hagi un col·legiat/da del CEESC, podreu gaudir d’un 10% de descompte en la tarifa corresponent. Per a col·legiats/des a títol individual en períodes d’obertura en règim d’alberg tindreu un descompte del 10% en el preu de l’estada i del 10% en la manutenció.

A més, podeu gaudir de preus especials en les activitats extraordinàries (estades d’esquí i aventura, setmana del bolet, etc.).

Consulteu preus. Per a serveis extres: neteja de la casa durant l’estada, celebracions especials, transports, etc. (Per al servei de pensió completa, el grup ha de ser més gran de 25 persones, tret de la Setmana Blava i les setmanes d’esquí).

http://www.calanton.com/