Mitjançant el conveni de col·laboració que manté el CEESC amb Banc Sabadell, ara pots gaudir d'una oferta especialitzada tant a nivell professional com personal, a més a més dels avantatges exclusius en la contractació de productes financers per a tu i els teus familiars de primer grau.

Ara, Banc Sabadell t'acompanya per oferir-te les solucions que necessites en cada moment, amb una oferta de productes i serveis especialitzada en el teu sector i acompanyat per un especialista en Negocis i Empreses.

També pots consultar tots els avantatges de forma detallada a www.bancsabadell.com/

Els nostres assessors són Lluís Adalid (Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.), Pere Plou (Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.) i Sherezade Garcia (Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.) que et resoldran qualsevol dubte que puguis tenir.


Compte Expansió PRO

Banc Sabadell treballa en PRO del Col·legi d’Educadores i Educadors Socials de Catalunya, per això ha creat el Compte Expansió PRO, que t'abona directament el 10% de la quota col·legial (durant el primer any i per a nous clients de Banc Sabadell).

Condicions d’accés

Aquestes condicions que en ofereix Banc Sabadell van adreçades a tots els col·legiats i col·legiades, així com els seus familiars de primer grau.

RECORDA identificar-te com a membre del COL·LEGI D’EDUCADORES I EDUCADORS SOCIALS DE CATALUNYA per a gaudir de les condicions més avantatjoses mitjançant el codi 350102 - COL·LEGI D’EDUCADORES I EDUCADORS SOCIALS DE CATALUNYA. És important fer-ho des del primer moment que et dones d'alta per tal de gaudir de totes les condicions del conveni.

 

Bonificació de la quota col·legial

Així mateix, un nou col·legiat que obri un nou compte a Banc Sabadell tindrà una bonificació de la quota de col·legiat de 60€ durant el primer any. Per poder gaudir d'aquesta bonificació, cal domiciliar la quota del CEESC en el compte obert a Banc Sabadell. Un cop obert el compte, la persona col·legiada ens haurà de facilitar una fotocòpia del contracte d'obertura del compte.

Amplia informació i consulta els altres avantatges aqui, o bé:

  • adreça't a qualsevol oficina del Banc Sabadell
  • truca al telèfon gratuït 900 500 170

 

Ajuts directes de l'Estat en resposta a la pandèmia de la COVID-19

Recentment el Govern de l’Estat ha publicat el Real Decreto Ley 05/2021, de 12 de marzo, de medidas extraordinarias de apoyo a la solvencia empresarial en respuesta a la pandemia de la COVID-19, on queden contemplades les mesures de suport a la solvència Empresarial, mitjançant els Ajuts directes a Empreses i Autònoms.

Amb l’objectiu de continuar al costat dels professionals i mantenir-vos degudament informats de tot el que correspon a aquest tema, us facilitem informació detallada de com funcionen aquests ajuts i també, i de forma totalment pionera com a entitat, us facilitem un simulador que us permetrà saber si podeu o no accedir-hi.

 

Altres serveis

Estalvi Expansió

Finançament de les línies ICO d'Avals COVID-19

Sabadell Flex Empresa