Per al Col·legi d’Educadores i Educadors Socials de Catalunya la comunicació és clau per mantenir una relació constant entre tots els col·legiats i col·legiades i estar al dia de les activitats i novetats que incorporem als nostres serveis. I per tal que la comunicació sigui encara més fluïda, hem arribat a un acord amb Parlem que et permetrà comunicar-te tant com vulguis, gaudint d’un descompte especial.

Per ser membre del CEESC, Parlem t’ofereix un:

A nivell particular (residencial): Oferta exclusiva del 12% en tarifes de mòbil i fibra + mòbil sobre les tarifes vigents a la pàgina web www.parlem.com. Oferta vàlida el primer any i no acumulable a altres ofertes.

A nivell empresarial o autònom: Oferta exclusiva del 12% en tarifes de mòbil i fibra + mòbil sobre les tarifes vigents a la pàgina web www.parlem.com. Oferta vàlida durant la vigència del contracte per a noves altes i no acumulable a altres ofertes.

Condicions avantatjoses en serveis informàtics per a empreses, que oferim des de Parlem Empreses (https://empresa.parlem.com):

Uneix-te a Parlem enviant un correu electrònic a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. i identifica’t amb el número col·legial.