Victòria Grups ofereix descomptes en diferents espectacles per a grups a partir de 10 persones.

Contacta a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. o al 674 759 547 (trucades i Whatsapp) perquè puguin assessorar-te directament!


Alegría. Cirque du Soleil

Del 9 de febrer al 3 de març de 2024
La Gran Carpa. L'Hospitalet de Llobregat

Un musical basat en la increïble història escrita per Roald Dahl, Charlie i la fàbrica de xocolata, que va ser adaptat al cinema a Un mundo de fantasía, del director Mel Stuart el 1971, i en una segona ocasió dirigida per Tim Burton a Charlie y la fábrica de chocolate, el 2005, protagonitzada per Johnny Depp.

Fes la reserva per a grups.

 

Charlie y la fábrica de cocholate

A partir del 7 de març de 2024
Teatre Victòria

El mundialment famós Willy Wonka obrirà les portes de la seva misteriosa fàbrica… on el jove Charlie Bucket i altres quatre guanyadors del bitllet daurat, viuran una experiència que els canviarà per sempre.

Fes la reserva per a grups.

 

Mar i Cel

Del 2 al 24 d'octubre de 2024
Teatre Victòria

Mar i Cel explica la història d’uns pirates i cristians tancats dins d'un vaixell perdut enmig del mar. Un musical sobre la intolerància i la incomprensió entre dos mons: orient i occident. Dues religions eternament enfrontades. Un bella història d'amor impossible entre una noia cristiana i un corsari morisc. Una història amb innombrables paral·lelismes amb el món en què vivim. Un musical basat en la pirateria de la mediterrània del segle XVII i en l'expulsió del regne d'Espanya de 300.000 moriscos decretada per Felip II l'any 1609.

Fes la reserva per a grups.