Per tal de facilitar-vos l'accés a la funció pública, el CEESC ha signat un convenis de col·laboració amb Aulacat, per oferir-vos material i suport en el procés de preparació.

 

CONDICIONS D'AULACAT/CEASFOR

Modalitat

Modalitat en línia.

Temari

L’alumne rep un material general de temes específics en educació social i legislació bàsica nacional. Un cop publicades les convocatòries específiques es proporciona el material necessari per a cada oposició per mitjà del campus virtual.

Durada de la formació

1 any, ampliable, segons les necessitats de l'alumne.

Descompte CEESC

Matrícula individual: 25% de descompte sobre el preu marcat

Matrícula col·lectiva: 45% si s’hi inscriuen 5 persones alhora.

Metodologia

El temari es proporciona en format pdf a través del campus online. Es realitza una avaluació contínua, a través de tests individuals per tema, exàmens parcials i exàmens finals.

El tutor determina si l'alumne necessita material complementari per assolir els continguts del tema treballat. L'aula és interactiva i personalitzada.

L’equip docent el formen dos perfils: el tutor i el preparador (comunicació a través del campus virtual, e-mail o telèfon):

o    El tutor ajuda l'alumne durant tota la formació, resol dubtes, i fa el seguiment de forma continuada i necessària per a poder superar el curs amb èxit. D'aquesta manera s'aconsegueix que la formació s'adapti de forma personalitzada a les necessitats de cada alumne.

o    El preparador és la persona que està present durant tot el curs. És responsable de donar suport, assessorar i informar de possibles convocatòries d'oposició que es publiquin durant el curs.

La formació inclou l’accés il·limitat a la plataforma educativa (durant el temps de formació) on es pot accedir a: material didàctic, exercicis, missatgeria de contacte amb l’equip docent, i altres recursos didàctics.

També es treballen en les convocatòries més importants simulacres d’examen en la recta final de la preparació.

Contacte

Per obtenir el descompte, heu de contactar amb Mariona Ferrer, representant d’AulaCAt, Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la..

https://www.aulacat.cat/

Altres avantatges

Certificat d'aprofitament. Formació puntuable per a les oposicions segons siguin les bases la convocatòria.