Viemocions és un agència de viatges receptiva, especialista en propostes turístiques en l’àmbit de l’enoturisme, la gastronomia i la cultura. Amb un equip professional i apassionat del seu treball creiem que el paradigma del turisme ha canviat i és necessari enfocar-nos sempre a satisfer les demandes dels nostres clients i amics, que ja no volen “veure les coses”, ara volen “viure les coses”, sentir-se més viatgers i menys turistes.

Tots els productes són exclusius i els podem personalitzar al gust dels clients. Oferim sempre un descobriment a fons del territori, la personalitat, el paisatge, la tradició, la història, la cultura i la gent del nostre país. Un viatge emocional, sensitiu i estimulant per la cultura del vi, les terres i les persones que ho fan possible.

Què us oferim?

Un 10% de descompte en tots els paquets i altres productes turístics, tant en els estàndards oferts al nostre web, com en els que es puguin fer a mida sota petició per a els col·legiats i col·legiades i el col·lectiu d’Amics del CEESC. A més es podran fer ofertes puntuals amb condicions més avantatjoses.

Trobareu tots els productes a la pàgina web https://www.viemocions.com.

Per obtenir el codi promocional, si us plau, envieu-nos un missatge a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. i us el facilitarem.