La crisi social que està provocant i provocarà la pandèmia generada per la Covid-19 està deixant al descobert les mancances i dèficits que arrossega, des de fa anys, l’actual sistema d’atenció a les persones en situació de vulnerabilitat.

Per aquest motiu, els Col·legis d'Educadores i Educadors Social, Treball Social, Psicologia i Pedagogs reclamem que es faci efectiu, amb la màxima rapidesa, el II Pla Estratègic de Serveis Socials (PESS), amb un calendari i una dotació econòmica específics, que permeti ordenar els Serveis Socials a Catalunya i poder afrontar amb garanties l’actual emergència. Evidentment, amb la incorporació de les orientacions i esmenes al document que vam presentar els diferents col·legis professionals i les dels professionals que van participar en les diferents taules territorials. 

Exigim a la Generalitat, però també als ens locals i supramunicipals –entitats competents en la prestació dels serveis socials i més properes a la ciutadania–, que posin en marxa tots els mecanismes necessaris per millorar l’actual sistema d’atenció a les persones vulnerables.

Entitats promotores

  • Col·legi Oficial de Treball Social de Catalunya
  • Col·legi Oficial de Psicologia de Catalunya
  • Col·legi d’Educadores i Educadors Socials de Catalunya
  • Col·legi de Pedagogs de Catalunya

Lllegiu el Manifest
Si sou una entitat i us voleu adherir al manifest, envieu un correu a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. 

Entitats adherides al Manifest