Divendres passat, durant la reunió amb la Directora General de Currículum i Personalització, la Sra. Maite Aymerich, des del CEESC vam demanar explícitament saber com es gestionarla la incorporació el curs vinent de 75 educadors/ores socials en centres de màxima complexitat. El Departament d’Educació es va comprometre a informar el CEESC sobre el com i el quan de la incorporació d'aquests.

Avui mateix, des de la Direcció d’Atenció a la Família i Comunitat Educativa ens n'informen. 

Sobre el procés de provisió dels llocs d’educador/a social, que forma part del Pla de Millora de les Oportunitats Educatives. 

Les vacants es proveiran a través del portal ATRI de la Generalitat de Catalunya. 

A les places hi podran optar, prioritàriament, persones amb vinculació de funcionàries de carrera del cos de diplomatura de la Generalitat de Catalunya, educació social (subgrup A2) i, excepcionalment en el cas que no es presenti cap persona funcionària que compleixi els requisits d’ocupació, les persones que compleixin els següents requisits: 

1) Titulació per accedir al cos de diplomatura, Educació Social: diplomatura o grau en Educació Social.

2) Certificat de nivell de suficiència de català (C1) o equivalent. 

Les sol·licituds de persones que no tenen la condició de funcionaris es presenten, també, mitjançant el portal ATRI.

És previst que s'obri el termini per presentar les sol·licituds els primers dies d’agost.

Les ofertes de treball es publiquen al web del Departament d’Educació, a l’espai de serveis (provisió del personal d’administració i serveis). Aquí es publicaran les ofertes dels llocs d’educadors i educadores a proveir. Només caldrà emplenar el formulari dels llocs als que es vulgui optar i enviar-lo.


Per ara, des del CEESC no tenim més informació. I en vistes que l'equip tècnic estarà de vacances les properes setmanes, us emplacem a que, si teniu preguntes, les feu arribar a la seva Bústia de contacte