Com cada any, torna el BIZBARCELONA, que se celebrarà del 21 al 23 de setembre a les instal·lacions del recinte de Montjuïc de Fira de Barcelona.  

Una de les principals novetats d’aquesta edició és que gran part de les conferències programades que es podran seguir presencialment al recinte de Montjuïc es podran seguir també per streaming a través d'una plataforma digital (continguts sobre emprenedoria, start-ups o nous reptes i realitats). També hi haurà la possibilitat de concertar assessories gratuïtes personalitzades amb experts de diferents àmbits presencialment i online.

Una altra de les novetats és que BIZBARCELONA i el Saló de l'Ocupació sumen esforços i se celebraran conjuntament per primera vegada. L'entrada a tots dos serà gratuïta prèvia inscripció a la pàgina web, i el registre permetrà accedir-hi presencialment i a les activitats en línia.

Els continguts de les conferències i activitats s'estructuren en sis grans blocs temàtics:

  • Emprendre, ofereix solucions i assessorament d’experts perquè puguis arrencar el teu projecte d’emprenedoria.
  • Start-up&Business Innovation Arena, pretén mostrar com la mentalitat de la start-up es pot integrar en l’ADN d’una empresa per a generar innovació. També poden col·laborar amb les empreses i convertir-se en el seu laboratori d’innovació.
  • Creixement, ofereix eines i solucions per a fer créixer els negocis.
  • Nous Reptes & Noves Realitats, ofereix inspiració i assessorament per a la nova realitat, incerta i amb poques seguretats. Presenta les tendències tecnològiques, socials i empresarials que marcaran el futur de l'economia post-COVID-19.
  • Talent Arena, és el punt de trobada d’empreses i talent que BIZBARCELONA i el Saló de l’Ocupació han creat per a donar resposta als reptes que suposa la gestió del talent i per a oferir noves oportunitats de treball al talent local.
  • ODS, #BIZBARCELONA20 aposta pel desenvolupament sostenible i per la integració del desenvolupament sostenible en les empreses.

L'Associació Intercol·legial de Col·legis Professionals de Catalunya comptarem amb un stand amb la finalitat de donar a conèixer la col·legiació i promoure el Networking. A més, Comptarà amb un mostrador en l’espai “Talent Arena” adreçat a emprenedors, empreses, pimes i autònoms que volen millorar el talent en el seu negoci i persones que busquen oportunitats laborals.

El 21 de setembre, de 10h a 11h, al Pavelló 8, trambé tindrà lloc la Conferència Intercol·legial "Del negoci tradicional a l'empresa 2.0" amb el ponent Ivan De San Nicolàs, Entrepreneurship Consultant & DPO.

 

NETWORKING PROFESSIONAL

Un punt de trobada virtual entre professionals col·legiats/des i empreses de tots els sectors.

Publica gratuïtament la teva oferta de feina o el teu perfil professional i fes contactes de qualitat de manera ràpida, amb la garantia dels Col·legis Professionals. El teu anunci es publicarà en aquesta web i durant el saló Bizbarcelona 2020 a través de pantalles digitals i els interessats/des podran contactar amb tu directament i, si és necessari, quedar posteriorment qualsevol altre dia, sense intermediaris. . 

A més, en el marc del saló Bizbarcelona i el saló de l’Ocupació, el 21 de setembre 2020, de 10 a 14 hores podràs entrevistar-te personalment amb les empreses o els perfils que més t’interessin, amb cita prèvia i amb totes les mesures de seguretat i higiene (aforament limitat per entrevistes in situ).

Més informació: https://networkingprofessional.cat/ 

Tant si ets empresa com professional emplena aquest formulari i el teu anunci es publicarà, gratuïtament, en aquesta web i a les pantalles de l’espai de Networking del saló Bizbarcelona 2020: https://networkingprofessional.cat/publicar-oferta-o-demanda/ 

 

El saló se celebrarà seguint un protocol de seguretat i prevenció Covid Less creat per garantir la seguretat d'expositors, visitants, ponents, proveïdors i treballadors.