Educa amb l’Art ensenya a enriquir, potenciar i donar una nova dimensió a la vostra tasca com a educadors o educadores a través de les diferents disciplines artístiques. Quan l’art entra a la vida quotidiana, es nota! És un curs en arts escèniques, música i arts visuals per aprendre com l'art pot ajudar-nos en el dia a dia.

Curs 2020-2021 - Crea, reconnecta, regenera, revoluciona

Educa amb l’Art és un camí per retrobar-te amb la teva creativitat i motivació. Al llarg del curs, despertarem la sensibilitat dels nostres cossos i ments, i farem brollar l’art en els espais vitals del dia a dia.

La creació artística ens dona l’oportunitat de trobar-nos, conèixer-nos i celebrar-nos. L’art ens lliga a la vida, ens fa reflexionar, ens acompanya i ens renova. Educa amb l’Art és una formació per explorar amb curiositat, enriquir-nos personalment i professionalment a través de sessions pràctiques, dinàmiques i divertides.

La pandèmia del Covid-19 ens ha portat al límit, molt especialment als i les professionals del sector social. Per aquesta raó, el curs 20/21 girarà al voltant de la reconnexió amb nosaltres mateixes i la necessitat de guarir-nos i regenerar-nos a través del joc creatiu i la descoberta de la pròpia mirada artística.

Entrades gratuïtes per a membres del CEESC

Tenim 5 entrades gratuïtes per a cada sessió del nou curs de l’”Educa amb l’art” per a membres del CEESC. Per gaudir de la gratuïtat, poseu "CEESC" al final de l'apartat 'Per què vols fer aquest curs?' en el moment de fer la inscripció.

Calendari de formacions

OCTUBRE - NOVEMBRE 2020

GENER - MARÇ 2021

ABRIL - MAIG 2020

 

Tota la informació del curs 2020/2021

Més informació a la web d'Apropa Cultura