La VI edició del Cicle de conferències de la Comissió Intercol·legial de Sèniors va quedar aturada per la pandèmia. Ara s'inicia la setena edició amb tres conferències on-line.

Com a col·legi oferirem la conferència "L'educació social: ofici vell, professió nova i el repte de la COVID-19", a càrrec del vicepresident del CEESC, el dimarts 17 de novembre.

El programa de conferències és el següent:

Dimarts, 20 d'octubre, a les 18.00 h

Vida després de la vida

A càrrec del Dr. Manuel Sans, metge cirurgià i vicepresident 2n de la Comissió Intercol·legial de Sèniors (Col·legi de Metges de Barcelona)

 

Dimarts, 17 de novembre, a les 18.00 h

L’educació social, ofici vell, professió nova, i el repte del COVID 19

A càrrec del Sr. Lluís Vila Savall, vicepresident del Col·legi d’Educadores i Educadors Socials de Catalunya

Inscripcions en aquest enllaç.

 

Dimarts, 15 de desembre, a les 18.00 h

Puc escriure les coses que em passen?

A càrrec del Sr. Julià Guillamon, periodista, escriptor i col·laborador literari de La Vanguardia (Col·legi de Periodistes de Catalunya).

 

Totes les conferències es faran de forma telemàtica amb l’aplicació informàtica Zoom.

Per a més informació sobre com inscriure's a les diferents sessions, escriviu a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la..

 

1r Concurs de narrativa breu de la Intercol·legial de Sèniors

El Concurs està adreçat a tots els col·legiats i col·legiades sèniors i cònjuges, a partir de 60 anys. El termini de presentació de relats a concurs finalitza el proper 30 d’octubre.

Tota la informació aquí