El CEESC, en col·laboració amb la Diputació de Barcelona, convoca els educadors i les  educadores socials amb experiència de treball en els Serveis d’Intervenció Socioeducativa - Centre Obert de la província de Barcelona, a participar en dos 'focus group', amb els objectius de:

  • Identificar i reflexionar sobre els recursos que necessiten les i els professionals de l’educació social per a realitzar la seva tasca amb infants, adolescents i les seves famílies (eines metodològiques, digitals i competències tècniques i professionals) per a fer front a la nova realitat derivada de la crisi sanitària i social causada per la COVID-19.
  • Fer emergir bones pràctiques desenvolupades durant el període afectat per la pandèmia COVID-19 i identificar referents al territori.
  • Elaborar la Guia de recomanacions per a l'acció socioeducativa en línia des dels SIS.

El primer 'focus group' es durà a terme, en format virtual, el dijous 10 de desembre a les 10.00 i farà èmfasi en la intervenció amb famílies.

El segon tindrà lloc, també en format virtual, el dilluns 14 de desembre a les 16.00 h i farà èmfasi en la intervenció amb infants i adolescents.

La durada prevista d'ambdós grups és de 90 minuts i les persones assistents rebran un certificat acreditatiu de la seva participació.

Si vols contribuir positivament, amb una mirada crítica, aportant la teva experiència i les teves propostes i suggeriments, al futur de l’àmbit professional als Serveis d’Intervenció Socioeducativa, participa-hi.

T’hi esperem!

 

CRITERIS DE SELECCIÓ

A causa de l’aforament limitat disponible, i amb l’objectiu de procurar el bon funcionament dels 'focus groups', el CEESC realitzarà una selecció de les persones preinscrites i enviarà la confirmació per a participar-hi, a través del correu electrònic, amb data màxima el 8 de desembre.

Per a la selecció de participants, s’aplicaran els següents criteris:

  • la representació de participants de la província de Barcelona.
  • l’equilibri de la composició del grup des del punt de vista de gènere.
  • l’equilibri de la composició del grup des del punt de vista de les especialitats declarades al formulari.

La participació al 'focus-group' permetrà tenir informació de l’evolució del projecte i tenir prioritat per seguir participant d’altres accions relacionades en un futur. Totes les persones que participin dels 'focus groups' seran mencionades com a membres participants a la Guia de recomanacions per a l'acció socioeducativa en línia des dels SIS.

Si vols participar-hi, omple aquest formulari.