Iniciem una nova etapa de la línia de treball conjunta per enfortir el SIS-CO.

Com ja sabeu, la setmana passada vam presentar l’inici d’una línia de treball conjunta amb la Diputació de Barcelona per tal de:

  • Identificar i reflexionar sobre els recursos que necessiten les i els professionals de l’educació social per a realitzar la seva tasca amb infants, adolescents i les seves famílies (eines metodològiques, digitals i competències tècniques i professionals) per a fer front a la nova realitat derivada de la crisi sanitària i social causada per la COVID-19.
  • Fer emergir bones pràctiques desenvolupades durant el període afectat per la pandèmia COVID-19 i identificar referents al territori.
  • Elaborar la Guia de recomanacions per a l'acció socioeducativa en línia des dels SIS.

Un cop iniciada la primera fase, ara et convidem a participar-hi a través de l’Enquesta d'ús d'eines digitals als Serveis d’Intervenció Socioeducativa o Centres Oberts.

Omple l’enquesta si treballes i/o col·labores en els SIS-CO i tens una opinió formada sobre com utilitzar les eines digitals per tal d'enfortir el treball en aquest sector durant els temps de la COVID-19.

Tens temps fins al 20 de desembre.

Amb les teves respostes col·laboraràs a l’elaboració de la “Guia de recomanacions per a l'acció socioeducativa en línia des dels SIS”, contribuiràs compartint el punt de vista dels professionals que estan treballant al territori.

La informació que hi compartiu serà analitzada i incorporada a la guia de forma agrupada. L'enquesta és anònima (tret que ens deixis les teves dades i ens autoritzis acontactar amb tu per realitzar-te una entrevista). En el cas que s’esmentin recursos concrets, i un cop revisats, aquests podran ser mencionats a la guia si l'autor/a ha decidit compartir-los públicament i es considera pertinent.

Qualsevol altra tipus d'informació serà anonimitzada abans de ser incorporada a la guia.

Si vols contribuir positivament, amb una mirada crítica, aportant la teva experiència i les teves propostes i suggeriments al futur de l’àmbit professional als Serveis d’Intervenció Socioeducativa, participa-hi!

>> Omple i comparteix l'Enquesta d'ús d'eines digitals als Serveis d’Intervenció Socioeducativa o Centres Oberts.

>> Més informació sobre aquesta línia de treball.