El passat divendres 11 de desembre es va celebrar l’Assemblea Ordinària del CEESC, la segona que celebrem de manera telemàtica a través de la plataforma virtual Meet.coop.

Hi van participar 39 persones col·legiades, 27 s’hi van connectar i 12 van delegar el seu vot.

Durant l'Assemblea es van aprovar:

 

Punts destacats

Pel que fa al Pla de Treball de 2021 es va comentar que ha augmentat el número d'accions i objectius respecte de l'any anterior i se'n va destacar el 25è aniversari del Col·legi. Volem fer una gran celebració que comporti accions de reivindicació de la professió.

Les quotes no varien respecte de l'any anterior, però s'inclou una quota anual de primer any de professió, de 82 €.

Pel que fa la Convocatòria d’ajuts a iniciatives socials i projectes de cooperació de l'any 2020, s'ha postposat per a l'any 2021 i s'ha reconvertit en la convocatòria 2021 d’ajuts a iniciatives socials i projectes especials COVID-19 ja que incorpora una nova línia de Projectes que tinguin com a objectiu el suport a col·lectius especialment afectats per la crisi de la COVID-19 i que siguin impulsats per educadores i educadors socials. L'1% del pressupost anual va destinat a aquesta convocatòria, a més se li sumarà l'1% de l'any 2020 que no es va gastar.

Als precs i preguntes es va encoratjar a participar de la peixera ètica del proper 9 de febrer.

Finalment, es va iniciar un debat al voltant de la precarització de la professió; des del CEESC necessitem totes les inquietuds i vivències per anar conformant el nostre Observatori de la Realitat Professional i revertir aquesta situació. També és va reinvindicar la pertinença a certs espais on no ara no hi som i pels quals hem de lluitar i ens els hem de guanyar.