Posem en marxa la recollida de les dades que conformaran l’Informe de l’Estat de l’Educació Social a Catalunya 2020, #InformeES.

Aquesta ja serà la tercera edició de l’Informe, que té l’objectiu d’actualitzar la lectura de la realitat de la professió a Catalunya i poder dibuixar l’evolució de la professió a través d’uns indicadors comparables.

Totes les educadores i educadors socials (estigueu col·legiats o no) que vulgueu participar en l'elaboració de l’#InformeES 2020, podeu respondre aquest qüestionari fins al 5 de març.

Està dividit en 5 parts:

  • informació personal
  • informació en relació amb la formació
  • informació professional
  • informació sobre associacionisme professional
  • altres temes

Com a novetat, en aquesta edició hem incorporat algunes preguntes en relació amb la pandèmia de la COVID-19, per complementar l’informe que vam presentar el passat juliol L'Educació Social durant l'estat d'alarma.

El primer Informe de l’Estat de l’Educació Social a Catalunya es va realitzar amb dades del 2014. Aquest es va dur a terme amb la col·laboració de 846 professionals de l’educació social que van respondre el qüestionari i ens van donar a conèixer la seva situació professional. En la segona edició, el 2017, van augmentar les respostes un 20%, 1.070 professionals ens van respondre el qüestionari.

L’èxit del projecte rau en la implicació dels educadors i les educadores socials! I aquest any volem arribar al número més gran possible de respostes. La informació inclosa en el formulari és anònima. 

Per qualsevol consulta, contacteu amb el CEESC, a través del correu Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. o del telèfon 934 521 008.

 

>> Omple l'InformeES 2020 <<


Podeu consultar les edicions passades: