En motiu del Festival de les Arts Comunitàries de Catalunya (FAACCC, de l'11 al 15 de maig de 2021), Basket Beat i el Col·legi d’Educadores i Educadors Socials de Catalunya (CEESC) llencem una enquesta per esbrinar quin paper tenen les educadores i els educadors socials als projectes i les organitzacions de les arts comunitàries.

Ens interessa localitzar i tenir una base de dades de les educadores i els educadors socials d’aquests projectes o organitzacions, saber quant de temps fa que hi treballen o si només participen fent de voluntàries o voluntaris, quina dedicació hi posen, quines funcions hi desenvolupen i quines responsabilitats assumeixen. I finalment, quina posició haurien de tenir en aquest tipus de projectes o organitzacions.

Aquesta enquesta és inèdita dins el sector i vol posar la primera pedra en la relació històrica entre aquestes disciplines, investigant quina és l’aproximació real i actual que hi ha entre l’Educació Social i les Arts Comunitàries: Són professionals clau en l’esdevenir d’aquestes propostes a Catalunya?

Els resultats de l'enquesta es mostraran al debat “L’Educació Social i les Arts Comunitàries”, que tindrà lloc el dissabte 15 de maig a les 10:00h a Fabra i Coats, dins la programació del FAACCC. Inscriu-t'hi (activitat gratuïta).

Si participes en un projecte o organització entorn les arts comunitàries a Catalunya, t’agrairem que ens donis un cop de mà responent aquesta enquesta (no cal que hi hagi cap educador/a social a l’entitat). Tens temps fins el 2 de maig.

 

Més informació:

>Notícia del Festival

>Programa complet

>Web del Festival

>Les xarxes del FAACCC: Instagram / Twitter