El proper dilluns, 28 de juny celebrarem l'Assemblea Extraordinària del CEESC en format virutal, a les 16.30 hores en primera convocatòria i a les 17.00 hores en segona convocatòria.

 

Acreditacions

Per poder garantir les mesures de prevenció i facilitar la participació de totes les persones col·legiades, l’Assemblea la farem VIRTUALMENT. Si voleu participar-hi, preguem que us hi acrediteu durant aquests dies i que, en la mesura del possible, el dia 28 us incorporeu a la plataforma virtual a partir de les 16.30 h. L’Assemblea s’iniciarà puntualment a les 17.00 h.

Hem tancat el formulari d'acreditacions. Si no t'has pogut acreditar, entra a la SALA D'ACREDITACIONS EXPRÈS a partir de les 16.30 h.

 

Ordre del dia

1. Temes ordinaris:

1.1. Aprovació, si escau, de l’acta de l’Assemblea Extraordinària anterior, de 14 de desembre 2013

2. Temes extraordinaris:

2.1. Perspectives de l'organització davant la propera convocatòria d'eleccions i aprovació, si escau, d'autoritzar la Junta de Govern a modificar el Pla de Treball per ajustar-lo a la necessitat del moment.
2.2. Propostes d'accions per al foment de la generació de candidatures a la Junta de Govern i aprovació, si escau, de les mateixes.

3. Precs i preguntes

 

Documentació per a l'Assemblea:

 

Si no pots assistir-hi, delega el teu vot.