Educa amb l’Art ensenya a enriquir, potenciar i donar una nova dimensió a la vostra tasca com a educadors o educadores a través de les diferents disciplines artístiques. Quan l’art entra a la vida quotidiana, es nota! És un curs en arts escèniques, música i arts visuals per aprendre com l'art pot ajudar-nos en el dia a dia.

Curs 2021-2022 - Tornar al cos, crear des de les arrels

Coneixeu la frase feta “Tornar l’ànima al cos”? Significa tornar la tranquil·litat al cos després d’un esglai, recuperar-se d’un gran esforç o disgust. Actualment, som més conscients que mai que les professionals de l’acció social i educativa necessiteu tornar l’ànima al cos. Per aconseguir-ho, l’art ofereix un camí creatiu i transformador.

El curs Educa amb l’Art 21/22 està dissenyat amb sessions formatives de música, dansa, teatre i arts visuals a través de les quals ens nodrirem, ens connectarem amb el cos i ens expressarem des de les arrels.

L’art ens ajudarà a desprendre’ns de capes i pesos per despertar l’alegria i trobar l’energia tan necessària. Cercarem dos objectius: la descoberta i l’expressió personal, però també l’aprenentatge artístic per treballar amb les nostres persones en el dia a dia dels centres i entitats socials. Ens acompanyeu?

Les formacions Educa amb l’Art tindran lloc a Barcelona, Girona i Lleida, en els principals teatres, auditoris i museus de les ciutats. Cada sessió es dissenya de la mà del servei educatiu de cada equipament cultural.

Entrades gratuïtes per a membres del CEESC

Tenim 5 entrades gratuïtes per a cada sessió del nou curs de l’”Educa amb l’art” per a membres del CEESC. Per gaudir de la gratuïtat, poseu "CEESC" al final de l'apartat 'Per què vols fer aquest curs?' en el moment de fer la inscripció.

Calendari de formacions

OCTUBRE 2021

DESEMBRE 2021

GENER - MAIG 2022

 

Tota la informació del curs 2021/2022

Més informació a la web d'Apropa Cultura