Cartell BizBarcelona 2021

Del 9 a l'11 de novembre tindrà lloc al Recinte Montjuïc de Barcelona el BIZBARCELONA, el principal fòrum per al món de l’emprenedoria, pimes i economia social. Un espai on trobar respostes i inspiració per emprendre o fer créixer el vostre negoci: innovació, networking, assessorament, formació… enfocats a emprenedors, start-ups, pimes i autònoms.

En l'edició d'enguany, es poden obtenir acreditacions gratuïtes que donen accés al saló Bizbarcelona i al saló de l’Ocupació. L’accés és gratuït a la zona expositora, sales de conferències i activitats. Per gaudir d’aquest avantatge només cal una acreditació online prèvia, que podeu aconseguir fent clic en aquest enllaç.

BIZBARCELONA se celebra conjuntament amb el SALÓ DE L’OCUPACIÓ. Hi haurà més de 300 ponents i 120 conferències amb consells, tendències i coneixements d’utilitat per a emprenedors, autònoms, pimes i start-ups.

4 àrees diferenciades:

El dia 9, l'espai està reservat per a la participació presencial, per a les inscripcions rebudes abans del 2 de novembre.

NETWORKING: a través de l’Associació Intercol·legial, els col·legiats i col·legiades, així com les entiats contractants, tenen accés a la participació al Networking per trobar contactes professionals, posant un anunci en aquest espai de manera gratuïta. Els dies 10 i 11, els anuncis rebuts es publicaran durant els 3 dies del saló a la plataforma https://networkingprofessional.cat/ i els visitants podran mantenir trobades a l’espai de la Intercol·legial.

Tota la informació sobre el Bizbarcelona.