El proper divendres, 10 de juny, a les 18.00 hores, celebrarem la tercera jornada del projecte l’Educació Social en entorns rurals del CEESC, en aquesta ocasió a Vallbona de les Monges. La jornada també servirà per donar el tret de sortida a la Fira Vallbonatura, un esdeveniment que serveix per descobrir diferents racons del terme i les seves històries en companyia dels veïns i veïnes d’aquest petit poble de l’Urgell.

Sota el reclam de l’educació social i l’educació ambiental, la jornada vol conèixer projectes d’educació social que treballin a l’entorn de l’educació ambiental, la sostenibilitat o el canvi climàtic. Volem facilitar un debat on identificar els llocs de confluència entre l'educació ambiental i l'educació social.

L’educació ambiental s'inscriu en una perspectiva de canvi, individual i col·lectiu que comporta un augment del grau de coneixement i de sensibilitat de la societat envers el medi ambient. L'educació ambiental té com a finalitat que la població prengui consciència del medi ambient i s'interessi pels problemes relacionats.

Al CEESC llencem ara una crida per tal d’identificar projectes d'Educació Social en Educació Ambiental. En coneixeu algun? Coneixeu alguna proposta o projecte d’educació ambiental que condueixi una educadora o un educador social?

Feu-nos-ho saber responent aquest breu formulari fins al 27 de maig! Durant la jornada donarem a conèixer tots els projectes presentats i a una selecció els convidarem perquè ens expliquin la seva experiència en directe.

L'Educació Social en entorns rurals #ESRural és un projecte del CEESC, en col·laboració amb el Museu de la Vida Rural, que neix per visibilitzar la maduresa de la professió als pobles i les comarques per inspirar l'Educació Social.

Per a la jornada del 10 de juny també comptem amb la col·laboració de la Societat Catalana d’Educació Ambiental i de l'organització cívica Vallbonatura.

>>Més informació del projecte Educació social en entorns rurals.

 

Amb la col·laboració de: