La novena convocatòria d’Ajuts a Iniciatives Socials i de Cooperació del CEESC s’obre el 13 de maig d’enguany amb una quantitat total de 4.893,22€, que respon al compromís de destinar l’1% dels ingressos ordinaris del pressupost anual del Col·legi a iniciatives socials i de cooperació.

El termini per presentar-hi projectes finalitzarà el 18 de juliol a les 10h, però és necessari sol·licitar el formulari per participar-hi abans del 15 de juliol a les 12h a través del correu electrònic Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la..

Com en l’edició anterior, només podran presentar-s’hi educadores o educadors socials col·legiats al CEESC, així com col·lectius, empreses d’economia social, fundacions i associacions privades sense afany de lucre que tinguin més d’una persona col·legiada dins dels seus òrgans de govern.

Els projectes presentats en aquesta convocatòria hauran d’enquadrar-se en les següents tipologies:

  • Projectes de cooperació internacional que es duguin a terme en països empobrits, o projectes nacionals que es duguin a terme amb col·lectius empobrits i que promoguin la professió d’educador social i/o l’associacionisme professional dels educadors i les educadores socials, o que aquests siguin impulsats per educadors/ores socials en els àmbits propis de l’educació social.
  • Projectes innovadors que fomentin l'ocupació dels educadors i les educadores socials, a través de noves empreses o entitats d’iniciativa social, durant el primer any d’activitat.

Més de vuitanta propostes s’han presentat al llarg de les darreres vuit edicions, us animem a participar-hi!

Consulteu les bases de la convocatòria en català i en castellà.

 

La Convocatòria 2022 d’Ajuts a Iniciatives Socials i de Cooperació del CEESC té el suport de la Diputació de Barcelona.