Hem creat una nova secció a la Borsa de Treball del CEESC, Ofertes permanents, amb ofertes o borses de treball que estan obertes de manera permanent o durant llargs períodes de temps. D’aquesta manera les podreu localitzar més fàcilment. És el cas, per exemple, quan s’obren borses professionals.

Aquesta secció s’afegeix a les ja existents: Oferta privada, on trobareu les ofertes inserides per les mateixes entitats contractants i Oferta pública, amb ofertes de diferents administracions i les convocatòries de les places i borses de treball.

La Borsa de Treball del CEESC està dirigida tant:

  • Als membres del CEESC: podeu buscar entre les ofertes laborals recollides i us podeu subscriure a un butlletí setmanal, a través del qual rebreu un recull de les noves ofertes i informació que pugui ser del vostre interès.
  • A les entitats: si necessiteu contractar una educadora o un educador social, fem difusió a un ampli ventall de professionals col·legiats amb una experiència àmplia i contrastada. Si encara no n'heu fet servei, per utilitzar-la només cal que registreu l’entitat i posteriorment hi publiqueu l’oferta. Aquest servei és gratuït i podeu publicar les vostres ofertes de treball adreçades als professionals de l’educació social.

Les ofertes de treball publicades a la Borsa del CEESC durant l’any passat van augmentat un 8% respecte el 2020, amb un total de 788 ofertes publicades. Les empreses registrades en van aportar 486. De les 302 ofertes inserides pel CEESC, 278 provenen d’ens públics i 24 d’altres entitats.

La Borsa de Treball forma part del Servei d’Ocupació i Orientació Professional del CEESC (SOOP), un servei exclusiu per a les persones membres del CEESC que vol donar resposta a totes les oportunitats en l'ocupació d’educadores i educadors socials.

El SOOP compta, a banda del servei de la Borsa de Treball, amb d’altres serveis, dels quals us volem destacar: