Educa amb l’Art ensenya a enriquir, potenciar i donar una nova dimensió a la vostra tasca com a educadors o educadores a través de les diferents disciplines artístiques. Quan l’art entra a la vida quotidiana, es nota! És un curs en arts escèniques, música i arts visuals per aprendre com l'art pot ajudar-nos en el dia a dia.

Curs 2022 - 2023 - Anar natura endins

Vivim temps peripandèmics dins un món col·lapsat, immerses en un sistema de vida que ens distreu, ens estressa i emmalalteix. Per recuperar l'equilibri i benestar i perdre part del nostre entorn, cal connectar amb l'interior, estar bé una mateixa. Treballarem la natura i la seva relació amb els remeis, les cures, el cos i el temps. Buscarem allò natural i immediat que tenim al nostre voltant, sense oblidar que també som natura.

Explorarem les possibilitats de la botànica autòctona per connectar amb sabers arrelats a allò popular, ocult o femení i a partir de petits rituals, conjurs o ungüents per cultivar la nostra salut i gràcies a l'art i la natura nodrir-nos i connectar amb el goig de viure. Obrirem espais/moments per estar i compartir i fer comunitat, per prendre cura alhora de l'ecosistema que fem entre totes i fer-lo florir.

Educa amb l’Art ensenya a enriquir, potenciar i donar una nova dimensió a la vostra tasca com a educadors o educadores a través de les diferents disciplines artístiques. Quan l’art entra a la vida quotidiana, es nota! És un curs en arts escèniques, música i arts visuals per aprendre com la cultura pot ajudar-nos en el dia a dia.

Les formacions Educa amb l'Art són de tipus pràctiques i dinàmiques, l'objectiu és que aprenem a utilitzar les arts en el nostre dia a dia però també elevem el nostre estat d'ànim i la nostra motivació.

Entrades gratuïtes per a membres del CEESC

Tenim 5 entrades gratuïtes per a cada sessió del nou curs de l’”Educa amb l’art” per a membres del CEESC. Per gaudir de la gratuïtat, poseu "CEESC" al final de l'apartat 'Per què vols fer aquest curs?' en el moment de fer la inscripció.

(¡) És molt important que, si us inscriviu a qualsevol dels cursos, hi aneu o, si més no, aviseu si no hi podeu anar. Les inscripcions són reduïdes i la vostra plaça podria anar a una altra persona interessada.

Calendari de formacions

2022

2023

 

Tota la informació del curs 2022/2023

Més informació a la web d'Apropa Cultura