Del 9 a l'11 de novembre tindran lloc al Recinte Montjuïc de Barcelona el Bizbarcelona i el Saló de l’Ocupació, que celebren enguany la seva tercera edició conjunta amb el focus posat en ajudar les persones a desenvolupar noves oportunitats empresarials, professionals i laborals. Més d’un centenar d’activitats, serveis d’orientació, tallers de formació, conferències i xerrades amb l’objectiu de potenciar el talent i dinamitzar les economies locals.

Com l'any passat, es poden obtenir acreditacions gratuïtes que donen accés al saló Bizbarcelona i al saló de l’Ocupació. L’accés és gratuït a la zona expositora, sales de conferències i activitats. Per gaudir d’aquest avantatge només cal una acreditació online prèvia, que podeu aconseguir fent clic en aquest enllaç.

El Bizbarcelona comptarà de nou amb l'espai de Networking organitzat per l’Associació Intercol·legial de Col·legis Professionals de Catalunya. Un punt de trobada virtual entre professionals col·legiats/des i empreses de tots els sectors que es durà a terme el dimecres 9 de novembre al matí. Els col·legiats i col·legiades, així com les entiats contractants, tenen accés a la participació al Networking per trobar contactes professionals, posant un anunci en aquest espai de manera gratuïta. Els anuncis rebuts es publicaran durant els 3 dies del saló a la plataforma https://networkingprofessional.cat/ i els visitants podran mantenir trobades a l’espai de la Intercol·legial.

>>Conferència O comuniques o comuniquem per tu, amb Joan Francesc Cánovas, el 9 de novembre a les 13.00 h, a la Sala Transforma. No cal inscripció prèvia.