Després de l’edició del 2021, en què es va decidir que els Premis RetinES tornessin a tenir una periodicitat bianual, obrim de nou una convocatòria que, aquest any, presenta una novetat respecte de les edicions anteriors: una línia pensada exclusivament per a estudiants d’Educació Social.

Així doncs, les dues modalitats en què us podeu presentar als Premis RetinES 2023 són:

  • Reconeixement al millor projecte audiovisual en benefici de l’acció i/o activitat socioeducativa amb un premi de 600 €: curtmetratges, documentals, projectes o altres tipus de treballs audiovisuals que tinguin en compte el fet, l’acció o activitat socioeducativa.
  • Reconeixement al millor projecte audiovisual realitzat per estudiants d’Educació Social, amb un premi de 300€: audiovisuals de màxim 2 minuts i pensats per difondre a les xarxes socials amb l’objectiu de presentar un projecte, o denunciar o criticar una situació o problemàtica social.

Enguany, poden presentar-s'hi obres del 2020, 2021, 2022 i 2023.

En aquest enllaç coneixereu les obres guanyadores de les darreres edicions.

Termini de presentació: entre el 20 de gener i l'1 d’abril 2023.

>>Consulta aquí les bases completes dels premis RetinEs 2023.

 


A més a més... la comunitat RetinES segueix oberta!

A través d’un registre de 30 segons, podràs compartir material audiovisual ja existent que consideris oportú i motivador per a l’acció i l’activitat socioeducativa. Contribueix al recull d’obres, treballs, intencions, processos, recursos i projectes audiovisuals que ens puguin ser útils.