El CEESC acollirà la setena conferència del IX Cicle de Conferències de la Comissió Intercol·legial de Sèniors 2022-2023, de la qual el Col·legi en forma part. Com cada any, els diferents col·legis professionals que conformen la comissió, organitzen diferents conferències a càrrec d'experts de cadascun dels àmbits i de les professions. En aquest IX Cicle s'han programat 11 sessions de temàtiques ben diferents.

En el cas del CEESC, la conferència l'organitza el Comitè d'Ètica del CEESC i durà per títol "Ètica de les professions". Tindrà lloc dimarts, 7 de març, a les 18.00 h, en format híbrid, i anirà a càrrec de Jesús Vilar Martín, mestre i doctor en Pedagogia, professor titular de la Facultat d’Educació Social i Treball Social Pere Tarrés (URL). És l'actual coordinador del Comitè d'Ètica del CEESC.

En aquest taller es farà una primera presentació del marc general sobre el sentit ètic en l'activitat professional i, en segon lloc, s'entrarà de manera més específica en la identificació de temàtiques clau al voltant de la idea del bon tracte i la presència pràctica dels valors en el dia a dia de l'activitat professional.

>>Consulta la informació de la conferència organitzada pel CEESC en aquest enllaç.

>>Consulta el programa sencer de conferències en aquest enllaç.