El Col·legi d'Educadores i Educadors Socials de Catalunya (CEESC) som membres de la xarxa Barcelona + Sostenible i signants del Compromís Ciutadà per la Sostenibilitat.

La nostra participació en aquest programa consisteix en elaborar un Pla d’Acció per millorar la sostenibilitat del nostre sector amb una proposta d’actuacions que us impliqui i acompanyar-vos en l’execució d'actuacions de la vostra activitat professional.

Recordeu que tots som protagonistes i agents del canvi a la ciutat, i realitzant aquestes accions de sostenibilitat caminem per assegurar un futur viable i durador, aconseguim un valor afegit i una distinció amb altres activitats i empreses. I entomem el paral·lelisme entre l’educació ambiental i l’educació social.

Aquest any hem prorrogat el Pla d’Acció 2022-2023 del CEESC i mantenim la proposta d’actuacions per millorar la sostenibilitat del nostre sector.

I perquè us hi adheriu emplenant aquest formulari abans del 30 de juny indicant quines actuacions esteu o dureu a terme aquest any. (Una vegada enviat el formulari rebreu un correu electrònic que cal clicar per confirmar-lo).

Important: s’han d’emplenar totes les dades sol·licitades. En el cas que marqueu accions proposades per la pròpia activitat econòmica, marqueu en quin àmbit s’engloba l’acció proposada i expliqueu l’acció o accions proposades.

Els col·legiats amb activitat económica amb seu a Barcelona que us hi adheriu i implementeu alguna de les accions que proposem o d’altres de pròpies durant aquest any obtindreu, com a reconeixement, els següents beneficis fiscals durant l’any 2024:

  • Reducció del 10% del preu públic del servei municipal de recollida de residus comercials i industrials assimilables a municipals.
  • Si us cal, podeu solicitar una Targeta d’usuari per utilitzar en els Punts Verds de Zona amb una bonificació del 50% sobre les tarifes per la prestació del servei de recollida en els Punts Verds de Zona.

Per a més informació podeu consultar el web de Barcelona + Sostenible.

El paper del CEESC és acompanyar-vos a en l’execució de les accions que trieu, juntament amb el suport de la Secretaria Tècnica de Barcelona + Sostenible.