Bizbarcelona torna del 4 al 5 d’octubre al recinte firal de Montjuïc i proposarà més de 120 activitats al voltant de la transformació digital, la sostenibilitat i el propòsit del negoci. Bizbarcelona visibilitzarà els recursos, programes i acompanyament que ofereixen les diferents entitats que treballen per enfortir els negocis i el teixit empresarial local.

El Bizbarcelona comptarà de nou amb l'espai de Networking organitzat per l’Associació Intercol·legial de Col·legis Professionals de Catalunya. Un punt de trobada virtual entre professionals col·legiats, col·legiades i empreses de tots els sectors que es durà a terme el 4 d'octubre, de 10 a 14h. Els col·legiats i col·legiades, així com les entitats contractants, tenen accés a la participació al Networking per trobar contactes professionals, posant un anunci en aquest espai de manera gratuïta.

Com a novetat, Bizbarcelona estrena un àrea denominada “village” on exposaran entitats, empreses i professionals amb serveis i productes adreçats a petites empreses i negocis de proximitat. Des de consultores a serveis de màrqueting digital, passant per formació, col·legis professionals, espais de coworking o eines i serveis per a la digitalització.

Igualment, l’esdeveniment inclourà els habituals espais de conferències, tallers pràctics, i sessions individualitzades d’assessorament que registren un gran seguiment per part del públic. Així, a l’àrea congressual es presentaran de la ma d’experts solucions i casos d’èxit que serveixin d’inspiració i aportin consells útils per al dia a dia de la gestió empresarial i per donar resposta a tres grans reptes: la transformació digital, la sostenibilitat, i la identificació o enfortiment del propòsit del negoci

La visita al Bizbarcelona és gratuïta previ registre on-line.

Enguany Bizbarcelona coincidirà novament en dates i recinte amb el Saló de l’Ocupació, que, per la seva banda, oferirà espais i activitats específiques d’orientació, descoberta i preparació per a la recerca de feina, canvi professional i noves oportunitats laborals. L’any passat més de 12.000 persones van visitar aquests dos esdeveniments.

El 4 d'octubre tindrà lloc la taula rodona Prototipatge i innovació en organitzacions de l’Economia Social i Solidària en què hi participa en Xavi Campos, gerent del CEESC.